Мониторинг барысында келесі бағыт бойынша тексеріс жүргізілді:
күнделікті мәзірді салыстыру, перспективалы 2 апталық мәзірдің болуы, асханада кезекшілік кестесінің, балалардың тамақтану кестесінің болуын , бракераж журналының жүргізілун тексеру. Дайын өнімді бақылау өлшеу, тәуліктік сынамалардың болуы, ыдыс-аяқ дайындауда қолданылатын өнімдердің жарамдылық мерзімін тексеру. Асхана үй-жайының санитарлық-гигиеналық талаптарға сәйкестігі, сынған ыдыстардың болмауын, қосалқы заттың бар-жоғын тексеру. Тексеру қорытындысы бойынша акт толтырылды, бұзушылықтар анықталған жоқ
2023-2024 оқу жылының 11 қазанында № 7 ЖОББМ КММ мониторингтік комиссиясының мүшелері 1-4 сынып оқушылары мен жекелеген санаттағы оқушылардың ыстық тамақ сапасын бақылау мақсатында мектеп асханасында тексеру жүргізді.
10/11/2023
№ | Атауы | Жүктеу |
---|---|---|
1 | ![]() |